logo pantarei

Hoogveldsweg 10

6102 CB Echt

0475-214441

  praktijk@pantarei-chi.nl

 

U wilt starten met een behandeling?

 

Voordat u naar de eerste afspraak komt ontvangt u per email een vragenlijst die u thuis kunt invullen.

Tijdens het consult lopen we deze samen door, waarna direct begonnen kan worden met testen door middel van bioresonantie.

 

Tijdens het testen zullen er vragen komen, hetgeen een totaal beeld gaat vormen voor de behandeling, die aansluitend zal plaatsvinden. Er wordt holistisch gewerkt, dat wil zeggen, alles kan aan bod komen en allerlei therapie- vormen kunnen gecombineerd worden, zodat uw zelf genezend vermogen, het lichaam en de geest in balans kan brengen.

 

Bioresonantie is een patiëntvriendelijke therapie, die pijnloos is en daarom ook voor kinderen een ideale behandelingsmethode is. Iedereen reageert op geheel eigen wijze, waardoor door elke behandeling anders zal verlopen. Belangrijk is dat het lichaam de mogelijkheid krijgt om zijn zelf genezende kracht te activeren.

 

Neem gerust contact op indien u vragen heeft of deze therapie geschikt is voor uw klachten of dat ze ter ondersteuning van uw andere therapieën kan dienen.

Het apparaat Bicom optima

 

Via verschillende elektrodes wordt de energetische informatie van een aangesloten persoon via kabels naar het apparaat geleid. Er wordt dus geen electriciteit van of naar het lichaam gevoerd. Door middel van een biologische filter (een hightech chip) scheidt het apparaat gezonde en zieke trillingen.

 

De harmonische (gezonde) trillingen worden elektronisch versterkt of verzwakt teruggegeven. De disharmonische (ongezonde) trillingen worden, al dan niet versterkt, spiegelend aan de persoon teruggegeven, die vervolgens dan de foutieve, zieke trillingen verzwakken of deze zelfs helemaal opheffen. Daardoor verdwijnt de foutieve besturing van de chemische processen in het lichaam.

Wat is bioresonantie?

 

De Bicom Resonantie Therapie is een energetische behandelmethode gericht op het hele lichaam.

De methode werkt therapeutisch met energie, meer specifiek met de lichaamseigen trillingen van de patiënt.

 

Vanuit de biofysica is bekend dat alle chemische processen in het lichaam bestuurd worden door elektromagnetische trillingen.

Veel ziekteprocessen beginnen met verkeerde, disharmonische trillingen die de chemische processen verkeerd aansturen.

Het is dus heel belangrijk om de energetische besturing van het lichaam in evenwicht te brengen en onder controle te behouden.

 

De Duitse arts F. Morell maakte gebruik van deze kennis en ontwikkelde in 1977 de zogenaamde Moratherapie. Voor Morell was het duidelijk dat het veel eenvoudiger was om therapeutisch direct in te grijpen op het energetisch besturingsniveau in plaats van in de chemische processen, zoals dat bijvoorbeeld gebeurt bij de meeste medicijnen. Gesteund door onderzoeken van prof. C Smith, verbonden aan de Salford University in Engeland, ontstond daaruit in 1987 de bioresonantietherapie.

 

In deze therapie wordt gewerkt met het Bicom-apparaat, dat speciaal ontwikkeld is om de lichaamseigen trillingen van patiënten te verwerken tot individuele therapiesignalen.

Therapie mogelijkheden

 

Over het algemeen gesproken kunnen disharmonische frequenties vanuit ieder verstoord lichaams -onderdeel naar het apparaat geleid, en dienovereenkomstig behandeld worden. Dit verklaart dat de bioresonantietherapie niet aan één enkel ziektebeeld gebonden is.

 

Deze methode werkt uitstekend bij onder andere:

 • Allergieën en intoleranties

 • Blokkades door, littekens, medicatie, emoties en

        trauma's

 • Belasting door virussen, bacteriën en schimmel

 • Lyme klachten

 • Belasting door parasieten en milieutoxines

 • Spijsverteringsklachten

 • Burn out en vermoeidheidsklachten

 • Huidklachten

 • Spijsverterings klachten

 • Ondersteuning bij ADHD, Autisme en Dyslexie

 • Ondersteuning bij oncologie en auto - immuunziekten

 • Ontstoren van vaccinaties

Na de behandeling

 

De behandeling kan de afvoer van schadelijke stoffen op gang brengen. Het is van groot belang dat het lichaam deze schadelijke stoffen zo snel mogelijk kwijtraakt.

Om dit te bevorderen is het belangrijk om aansluitend op de behandeling water te drinken.

Twee liter water per dag is blijvend aan te bevelen. Naast veel water drinken kan een goed warm bad of een sauna (als uw algehele conditie dat toelaat) een positieve invloed hebben op de reiniging.

Het gebruik van alcohol dient op z'n minst 24 uur na de behandeling achterwege te blijven.

Tijdens de behandeling kunnen eventueel korrels, druppels en/of huidolie via het apparaat bewerkt worden. Deze bevatten dan dezelfde informatie als de gegeven behandeling en worden meegegeven om het effect van de behandeling te ondersteunen.

 

Bijwerkingen 

Chronische klachten kunnen tijdens de behandeling in een acute toestand overgaan, hetgeen als een positief teken gezien kan worden. Het lichaam geeft daarmee aan in staat te zijn langdurige klachten aan te pakken.

Pantarei Chi Bioresonantie

Interesse in de bioresonantie technieken?

 

Voor therapeuten die deze techniek willen leren of hun kennis willen uitbreiden verwijs ik graag naar de cursus pagina

Bioresonantie

Bicom pantareichi