logo pantarei

Hoogveldsweg 10

6102 CB Echt

0475-214441

  praktijk@pantarei-chi.nl

 

Homeopathie Pantarei Chi

Hoe werk ik met homeopathie?

 

Ik test met kleine hoeveelheden (monsters) van homeopatische middelen.

Dit doe ik op verschillende manieren die aansluiten bij uw klachtenpatroon. Samen kijken we welke middelen naar boven komen en vervolgens vergelijken deze met uw klachten. De uitkomst neem ik mee in het proces tijdens een consult.

Wat is homeopathie?

 

Er is al veel over gezegd en geschreven.

De grote onderzoeker Christian Friedrich Samuel Hahnemann (Meißen, 10 april 1755 – Parijs, 2 juli 1843) was als Duitse arts de grondlegger van de homeopathie.

 

Voor mij is de manier van denken en de kennis die ik vergaardt heb tijdens mijn opleiding als Gezondheidstherapeute over homeopathie van invloed geweest  hoe ik omga met kritiek en de lovende woorden. Wetenschappelijke onderzoeken die aan de andere kant van de wereld worden uitgevoerd met poitief resultaat worden helaas in Nederland in twijfel getrokken.

 

Graag informeer ik u over de Banerji Protocols, hiermee heb ik enkele jaren geleden kennis mee gemaakt.

 

Deze protocollen en homeopathie combineer ik ook met bioresonantie, ook al is er nog geen sprake van kanker. Ook bij chronische ziekten en auto imuunziekten blijken vaak homeopatische middelen een goede ondersteuning te zijn en aanvullend te werken bij allopatische geneesijzen.

Homeopathie

samuel

Samuel Hahnemann