logo pantarei

Hoogveldsweg 10

6102 CB Echt

0475-214441

  praktijk@pantarei-chi.nl

 

Pantarei Chi Natuurgeneeskunde

Wat is natuurgeneeskunde?

 

Natuurgeneeskunde is zo oud als de mensheid zelf en wordt gebruikt op alle continenten.

Door de studie van Gezondheidstherapeute, heb ik de vele aspecten van het vakgebied natuurgeneeskunde geleerd.

 

De afgelopen honderd jaar zijn er in de moderne geneeskunde grootse ontdekkingen gedaan en verder ontwikkeld. Nieuwe behandel methodieken, het liefst wetenschappelijk bewezen, blijken echter vaak niet het gewenste resultaat te geven.

 

We zouden met z’n allen gezonder en fitter moeten zijn, zowel lichamelijk en geestelijk. U zult steeds zelf weer op zoek moeten gaan naar datgene dat het beste bij u past om gezond en fit te blijven of te worden.

 

In de natuurgeneeskunde wordt lichamelijke ziekte gezien als een fysieke uitdrukking van een disharmonie in het bewustzijn, en/of van de mens in relatie tot zijn natuurlijke omgeving. Ziekte, is in die zin, een beroep dat het leven zelf op ons doet om ons bewustzijn te verruimen en ons evenwicht met de natuurlijke ordening, waar we deel van uitmaken, weer te herstellen.

Hoe pas ik natuurgeneeskunde toe? 

 

 

Er zijn vele vakgebieden die ik in loop der jaren hebt bestudeerd en toepas.

 

  • Irisscopie

  • Tongdiagnose

  • Bioresonantie

  • NRT  neuro reactieve techniek

  • Etherische olieën

Mogelijkheden binnen de natuurgeneeskunde

 

Door de klachten en symptomen in een brede context te zien is het mogelijk om een ondersteunend advies te geven over een breed scala aan klachten en symptomen.

 

Ook het begeleiden van (ex) oncologiepatiënten of andere ernstige zieken is heel goed mogelijk. De aandacht gaat dan vooral naar het verband leggen tussen de invloed van voeding, emoties en levensstijl, in relatie tot kanker of andere ziektes. Daarnaast wordt er veel aandacht gegeven aan pijn- en angst bestrijding

Recente bijzondere gevolgde bijscholing en seminars.

 

Intregatieve Oncologie, Samen sterker tegen kanker

Een op de drie mensen krijgt kanker. Om te zorgen dat dit in de toekomst niet langer uitzichtsloos is, moeten zorgverleners uit alle disciplines de krachten bundelen. Een geïntegreerde aanpak door een team van professionele hulpverleners, gericht op de persoon en rekening houdend met alle dimensies van het individu, kan de kansen en de kwaliteit van leven van kankerpatiënten namelijk sterk verbeteren.

 

Congres Nederland

2013  Het effect van de Banerji protocols.

Homeopathie tegen kanker en andere chronische ziekten.

 

Bioresonantie Congres te Fulda, Duitsland 2015

Bioresonance - Creating together a wave of therapeutic succes.

Een van de sprekers: Prof.Dr.Gunther M. Rothe, Johannes Gutenberg University, Mainz, Duitsland

Natuurgeneeskunde