logo pantarei

Hoogveldsweg 10

6102 CB Echt

0475-214441

  praktijk@pantarei-chi.nl

 

wie ben ik2 pantarei

 

Pantarei, praktijk voor natuurgeneeskunde.

 

Panta Rhei (Grieks: πάντα ῥεῖ) is een bekende uitspraak die een gedachte van de Griekse filosoof Heraclitus weergeeft.

Het betekent alles stroomt of alles is in beweging.

 

Hiermee wordt verwezen naar de gedachte van Heraclitus dat alles in deze wereld steeds in verandering is:

"Men kan niet tweemaal in dezelfde rivier stappen, want het is steeds weer vers water dat u tegemoet stroomt."

 

Zo is het ook in mijn leven.

 

Dat mijn kinderen op jonge leeftijd muziek hebben gemaakt, we vele genres muziek hebben leren waarderen, is wellicht mijn inspiratie geweest om “trilling en frequentie” te onderzoeken. Ik zou me enorm verheugen indien onze kleinkinderen met hun mooie "frequentie" het mee mogen maken dat Complementaire geneeswijze  en Allopathische geneeswijze meer en meer hand in hand gaan.

 

In 1997 ben ik met Reiki in aanraking gekomen en dit resulteerde in een grote ommekeer. Bij reiki behandelingen werd ik getriggerd door de fysieke kant van de behandeling.

Waar kwamen nu werkelijk de klachten vandaan en welk verband deze hadden met de energetische behandeling die ik toen toepaste?

Om deze kennis te vergaren ben ik op zoek gegaan. Binnen de natuurgeneeskunde, heeft dit geresulteerd in de 4 jarige opleiding Gezondheidstherapeute.

 

De fysieke reizen die ik tot nu gemaakt heb in Nederland, Ierland, Egypte, Duitsland, Oostenrijk, België, Slovenië, Nepal, Zuid-Engeland, Zwitserland en Frankrijk hebben me in contact gebracht met bijzondere leraren.

 

De verdere reis naar mijn innerlijke én de vele plekken op Moeder Aarde duurt voort en brengt verrassende ervaringen. Ook de reizen, samen met Jo mijn steun en toeverlaat, soms fysiek en soms met zijn mentale en liefdevolle steun hebben mij veel geleerd.

 

Door de combinatie van intuïtief werken, opgedane kennis tijdens studies, diverse bijscholingen en seminars in binnen- en buitenland is het mogelijk om een breed spectrum aan therapieën aan te bieden. Samen met u wordt er gekeken naar wat de beste en meest effectieve behandelmethodiek is om uw geest en lichaam in balans te brengen.

 

Het wonderlijke van alles is, dat alle healing methodes waar ik me de afgelopen jaren in heb mogen bekwamen en mijn nieuwsgierigheid mee heb gevoed, overlappingen hebben.

Geen enkele manier is beter, geen enkele methode of techniek is de enige juiste.

 

Namasté

Wilma Meuwissen

Wie is Pantarei?