Hierbij leer ik de studenten direct vanaf de eerste dag te vertrouwen op wat ze zien, voelen, weten en hun kennis. Er wordt vanaf de eerste graad direct gewerkt met symbolen, een zitbehandeling zoals bij de Shinpiden Reiki wordt toegepast aangeleerd, hoe u zichzelf kunt behandelen en gedachtekracht kunt gebruiken. NA ongeveer 6 weken volgt er nog een terug kom dagdeel.

 

De inwijding beslaat 3 dagdelen, u ontvangt cursusmateriaal en als afsluiting een certificaat, tevens wordt er een herhalingsavond aangeboden die in gezamenlijk overleg wordt gepland

 

Tera Mai™Reiki 1ste graad € 205-

 

Cursus/Inwijding in Tera Mai™Reiki

Iedere 2de maandag van de maand Reiki,

met verschilende thema's  20.00 uur - 21.30 uur

TOT NA DE ZOMER ALLEEN DIGITAAL

Maandelijkse groep deelname oefenen via Zoom
betaling via Tikkie  €10,--

Meer info

 

Aanmelden zeer wenselijk

praktijk@pantarei-chi.nl

Reiki onderscheidt zich van andere geneeswijzen door zijn eenvoud en het proces van afstemmen (inwijden/ initiëren) waarbij u opnieuw in verbinding wordt gebracht met de universele levensenergie.

Ieder mens is vanaf zijn geboorte verbonden met deze energie en in staat deze energie door te geven, maar door een opeenstapeling van factoren raakt bij de meeste mensen dit genezende kanaal al spoedig gesloten in de eerste levensjaren.

 

Tijdens een Reiki cursus wordt dit kanaal opnieuw geopend en geactiveerd; initiatie in Reiki is dus het herstellen van een vermogen dat men als kind reeds bezat en is dus niets onnatuurlijks.

Na de afstemming start er een reinigings periode van 21 dagen, als genezingsreactie kunnen oude pijnen en oud zeer weer naar boven komen.

Door u zelf veel met Reiki te behandelen in deze periode zal het helpen deze alsnog te verwerken en u mentale krachten weer in evenwicht brengen.

 

Traditioneel omvat de training in de Reiki methode drie graden, die ieder op zich een afgerond niveau vertegenwoordigen. De persoonlijk ervaring en het individuele tempo van spirituele groei bepalen wanneer iemand voor de volgende graad gaat.

Aan het leren en beoefenen van Reiki zijn geen specifieke voorwaarden verbonden, evenmin is er een speciale uitrusting nodig.

Data

Inhoud Cursus Reiki

Reiki 2de graad

Met de inwijding op het niveau van de tweede graad krijgt u onderricht in de toepassing en het werken met de andere Reiki symbolen. Door de tweede graad wordt het vermogen om Reiki door te geven enorm versterkt en wordt het werken met behulp van de symbolen op afstand verder uitgediept.

 

U kunt Reiki sturen naar een situatie, ruimte, ontmoeting, ervaring, mens, dier, plant, verleden, heden, toekomst, in het vertrouwen en de wetenschap dat Reiki en de ontvanger zelf het beste weten waarvoor de Reiki nodig is.

 

De inwijding beslaat 3 dagdelen, u ontvangt cursusmateriaal en als afsluiting ontvangt u een certificaat, tevens er wordt een herhalingsavond aangeboden die in gezamenlijk overleg wordt gepland

 

Tera Mai™Reiki 2de graad € 425,- *

*Tera Mai™Reiki 1ste graad vereist

Reiki 3e graad, Master

Over het algemeen is het gebruikelijk dat u een jaar met Reiki 2 gewerkt hebt alvorens u de stap naar Master zet.

Wanneer men geen Tera Mai™Reiki heeft is het noodzakelijk dat men eerst de herinitiatie in Tera Mai™Reiki I en II ontvangt, het is belangrijk om eerst vertrouwd te raken met deze versterkte energie en dat u leert werken met de aanvullende symbolen alvorens u de Master initiatie ontvangt.

 

Mochten over het Masterschap meer vragen zijn neem dan contact met mij op.

 

Prijs is op aanvraag**

**Tera Mai™Reiki 1ste en 2de graad vereist

Reiki 1ste graad

Via een ZOOM afspraak kunnen data en tijd gepland worden.
 

Reiki avond  NU digitaal!

Cursussen

 • Privé  opfris cursus Reiki  1.30 uur       €   49,50
   
 • Digitale Inwijding 1 ste graad Tera Mai Reiki
  € 111,-- 
  incl certificaat, kaars en een edelsteen
  3 blokken van 1.50 uur
   
 • Maandelijkse groep deelname oefenen via Zoom
  betaling via Tikkie  €10,--  vooraf wel aanmelden.


 

Kijk hier voor video's